Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjuda in....fantasin.

Dig!
Lära känna mig..
Blunda,glöm ej andas....
Dofter, svepande rörelser...
Jag!
Jag dig förnimma, mystiken likt dimman som brer sig ut..
Fjäderlätt beröring mot min hud,som daggen på en äng fuktigt längs gräsets strå..
Jag sväller, till en båge så spänd...
Njuter av Dig!...
Du i olika skepnader, mig betjänta i
min fantasi då du kommer i din mystiska bonad...
Dig! Om natten jag bjuder in ibland...


Orkiden





Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-06 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden