Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STARK

jag tar ingen medicin
inga piller inga sprutor
inget knark
fast att du aldrig blev min
och dina baciller
fastnat i magens knutor
så tänker jag va´ stark

vi borde aldrig setts
vi borde aldrig mötts
jag brukar tänka så
vi har aldrig mötts
vi har aldrig setts
jag tänker så...
men sen ser jag dig ändå...

jag tar inga droger
ingen färgglad grafitti här
inget pulver eller piller
alla vägar är täckta av aska här
och jag står kvar i eldens lågor
med ångest och brinnande pupiller

jag är smittad
och borde söka vård
men nu så kan det kvitta
mitt hjärta har blivit allt för hårt

inga trådar kommer läka detta sår
inga kyssar kommer dämpa denna sorg
jag är fången här, i minnenas park
jag är instängd i en borg
men jag tänker vara stark..

du gör mig hög ännu
och allt är svart och vitt
du borde varit min fru
men inget blir mitt...

du finns kvar
och tiden läker inga sår
men jag ligger inte på en bår
jag bara ökar i vikt och mister hår
så det går, ja det går, ja det går..

du kommer alltid va mitt knark
men jag tänker vara stark
jag tänker vara stark....













Fri vers av Gidde
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-07 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gidde
Gidde