Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom Hit igen jag behöver ingen vän...

Hösten har kommit
man borde tända en eld
Natten är vackrast
man borde inte sitta själv

Det blåser ord i rummet
är det storm eller bris
du gav mig det där numret
jag borde ta dig till Paris

Jag behöver ingen klocka
jag räknar inte tid
Jag tänker ej tillbaka
sånt ger mig inte frid

ge mig en hand i hösten
nån som håller en i vinden
nått som känns i bröstet,
som torkar regn längs kinden

Det släcks en eld på himmelen
och stjärnorna tar över
Natten är här igen
men den väcker mer än söver

Det tänds en eld i huset
vi kan hålla den vid liv
kom och tänd det här ljuset
ge mig bara lite tid

Kom och tänd det här ljuset
kom och ge mig syn
Den här blicken är så frusen
från alla tårar där från skyn

jag släppte ej din hand
det var stormen som var för stark
jag släppte ej din hand
när träden föll i vår park
jag sprang för jag var rädd
inte van att vara sedd
jag var inte helt beredd

Kom hit igen
jag behöver ingen vän...
Kom Hit igen
jag behöver ingen vän...







Bunden vers av Gidde
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-05 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gidde
Gidde