Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRO

vissa tror på Gud
ända tills dom dör
några tror på allt
dom läser eller hör

vissa tror på skvaller
dom köper varje blad
stenar och kristaller
står staplade på rad

vissa dom vill ljuga
lögnernas bravad
andra dom vill skryta
för att stiga någon grad

vissa tappar tron
dom blir bara fler och fler
om du hör mig från ditt torn
Kom ner, kom ner, kom ner

trappan till himlen
Heart går på repeat

du kan följa ekot från stormen
du kan lyssna efter droppar av regn
kan du ge mig den magiska formen
hur man tror på nått igen

vissa tror på makten
andra lyder andras ord
vissa tappar aldrig takten
fast någon faller överbord

vissa tror på tron
andra inte på sig själv
han ställer sig på bron
och ser djupet i nån älv

han vänder sedan om
för han följer sällan strömmen
han är inte alls som dom
han lever mest i drömmen

någon tror på kärlek
fast att den förstör
vissa lever ärligt
och ensam tills dom dör

någon tror på hoppet
vissa läser bibeln
andra tror på kroppen
när själen gått i ide´

har aldrig trott på mig
men jag trodde mest på dig…































































Fri vers av Gidde
Läst 245 gånger
Publicerad 2017-08-30 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gidde
Gidde