Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väggen

Jag har tapetserat en vägg
skivor, posters, Ölunderlägg
Sassa brassa häftmasssa
Nåt som fäster,
som stannar kvar
Klister
Det som var
Den jag är
Hon den där
Iron Maiden
Marillion
Bild skivor
Minnen,
ett museum
för alla sinnen
Ett kollage,
mitt eget reportage
En jävla röra av allt
Men nu är rummet
mindre kallt..





Fri vers av Gidde
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-11 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gidde
Gidde