Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du finns faktiskt.


ATT ÄLSKA OCH ATT ÄLSKAS


Du är min tillvaros resonans.
Du får mig att lukta gott.
Jaget gör sig sårbart
du älskar det du ser.
Kysser det, smeker det,
öppnar upp dig
sårbar du tillika.
Två öppna som kopplar
läks ihop.
Vi är vackra för varandra.

Detta är början
att leva och att åldras,
att älska och att älskas,
ett val, en överenskommelse,
en strävan, en vandring.
Medicin för varandra.
Organism av kärlek.
Vi är varandras primus motor.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-07 10:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Svagt hörs sorlet från ert näste, ett kuttrasju bland molnen, som dämpas av omsorgsbältet vid inbromsning i hög hastighet...
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar