Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR DET BLÅSER SOM HÅRDAST


När vindarna blåser som hårdast
och själens ångest river i kroppen,
likt kokande lava
som bränner i ådrornas banor,
då stannar livet,
i ett vakum av paniskt dödshot.
När tårarna sakta rinner
bränner lavan mitt inre till sår
som lämnar avtryck i själens väsen.
Jag förstår inte smärtan och rädslan,
den bara känns och finns.
Kraftfullt och starkt som inget rår på.
Jag skakar bara lite och gråter ofta tyst utan tårar
då kan ingen se,
och jag är stilla,
men vindarna blåser hårt.

Jag bara väntar på fred i mitt inre väsen.





Fri vers av Clara-Fina
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-05-15 09:27



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starkt så det gör ont.
Mycket väl förmedlat om det där man helst vill slippa men som lik förbannat smyger sig på alltför ofta.
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina