Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sörjer för dem som

Ensamhetsmelankoli i skuggan av
Hela vardagens överdådighet
Blundar man hårt nog gråter man blod
Men det är till röda tårar man minns
Alla röster och allas
Hjärtrytm

Jag avundas aldrig de som inte vet
Att tårar av blod kan vara glädjetårar de med




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-07 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)