Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden i mitt skinn

Du är den eld som brinner i min hud
Och vattnet som dödar min törst
Svärdet som håller mig stor och stark
Du är elden i mitt skinn
Du är den boning som håller mig trygg
Luften jag andas in
Också den fruktan som håller mig vid liv
Du är elden i mitt skinn
Du säger till mig att ta det lugnt
Även om du vet det är en omöjlighet
Men jag är bunden till mitt ord
Du är elden i mitt skinn.




Fri vers av Julian Carax
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-08 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julian Carax
Julian Carax