Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men det var längesen

Halva mitt liv genom laglöst land
Om bibeln har rätt står världen snart i brand,
Jag är flykt från mig så fort som jag bara kan.
Somliga saker kan vi aldrig förstå
Vår jord är för stor, våra tankar för små
Man kan inte vinna med bara skit på sin hand.

Jag känner för att ligga med den första kvinnan jag ser
Ta henne hårt i mitt grepp till hon frustar, stönar och ber
För människor är galna och tiden är trängd
Jag är antingen inlåst eller utestängd
Jag brukade bry mig
Men det var längesen.




Fri vers av Julian Carax
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-14 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julian Carax
Julian Carax