Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusentals mil ifrån dig

Ner för gatan ekar hundskall
Natten faller på
Den trötta dagen tystnar
Å fåglarna lika så
Men den ömmaste rösten skälver
Djupt inifrån mig
För hur fort jag än springer
Är jag tusentals mil från dig

Utanför mitt fönster
Färgas himlen grå
Du har ju slutat hälsa på här
Slutat fråga hur jag mår
Jag var din, du var min,
Om inte baby säg
Och hur mycket jag än önskar
Är jag tusentals mil ifrån dig

En oemotståndlig hunger
Inget bådar gott
För allting som jag säger
Kan du säga likt som jag
Du har rätt visst har du det
Men vem har sagt att jag har fel?
För vart jag mig än vänder
Är jag tusentals mil ifrån dig




Bunden vers av Julian Carax
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-08 10:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om saknad!
2016-11-08

    ej medlem längre
Dina ord känns nakna, starka och vibrerande av känslor.
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Julian Carax
Julian Carax