Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTERÅT

De sitter i soffan i mörkret.
Bara en liten gnutta ljus från den glesa persiennen.

Hon ser glöden från hans cigarett, hör hur han andas.
Han sa aldrig att han älskade mig, tänker hon.

Men hon känner sig så nöjd, så nöjd.
Det jublar i själen.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-09 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP