Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOVEMBER

Så gick de på sina gamla stigar.
Till friheten, till sinnesron.

Allt som de bad om fick de.
Utom varandra.

Nu ligger dimman tät,
snöflingor singlar från skyn.

Gravlyktans fladdrande sken
gav hopp!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-09 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP