Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Tinderella

In i hagen
In i leken
Ut ur smärtan
In i smeten

En börsnotis
Ett vågat val
Du är inte den man
Kan kalla sval

Platina i kort
Och hår
De visslar på katten
Vart du än går

En tinderella
Med passande skor
En riktig fälla
Att falla för
Men jag måste ha dig
Innan jag dör





Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-09 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP