Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att känna en otrolig kärlek för en människa som man älskar innerligt och saknar för att man inte får träffas så ofta man vill. Dikten är en av mina äldre som jag har redigerat och givit en ny titel.


KÄRLEKSRESAN


Han är så vacker så hon gråter.

Hon värker av längtan,

till honom.

Hon vill åka på en resa,

med honom och kärleken.

En skälvande färd

genom sensuell strandskog,

fylld med hårda träd och mjuk mossa.

Och när de är framme är hon fylld,

av små vackra blommor,

i sitt varmaste ställe.






/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-05-15 11:02



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
En vindlande vacker kärleksresa du tar mig med på!
Tycker speciellt mycket om slutraderna...

'Och när de är framme är hon fylld,

av små vackra blommor,

i sitt varmaste ställe'
2006-07-04

  Sören
Wow
2006-05-16

    embla
Jag tror jag har läst den här dikten förut i en lite annorlunda version?
Måste säga att jag tycker den är mycket fin! Sensuell och målande, vackert om den inre och yttre kärleken i samklang!
2006-05-15

  Laijza
Måste kommentera de tre första raderna som säger allt för mig! Mkt fint, och självklart relaterar jag..*snyft*
2006-05-15

  Helene Månsson
Åååh du Clara-Fina! Så vackert! /Helene
2006-05-15

  * Ammi *
klurigt och romatiskt, ja kärleken betyder mycket
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina