Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förförd

Berusad av din doft
Lockad av din mun
låter jag mig förföras

Din andedräkt kysser mig
Din röst smeker mig
Din blick klär av mig

Jag är i ditt välde
Förlorad igen




Fri vers av clickcandy
Läst 744 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-11-09 22:10



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Förförd blir man av din text
2016-12-01

  Lars Hedlin
Stark och fylld av härlig känsla .)
2016-11-29

    Håkan B Andersson
så lätt...
2016-11-29

  Solstrale VIP
Vilka lyriskt vackra rader!
2016-11-22

  Quasimodo
En berusande text om att både bli förlorad och funnen!
2016-11-22

    ej medlem längre
du skriver riktigt bra för att vara nybörjare clickcandy!
2016-11-17

  Lars Hedlin
Oerhört bra och fin
2016-11-13

  Åsa Njunjes
Medryckande beskrivning av kärlekens berusning.
2016-11-12

    ej medlem längre
Fint!
2016-11-11

    ej medlem längre
WOW - vilken stor berättarkonst Du har!

Du har verkligen en förmåga att
fånga läsaren, ungefär som Anais Nin.
Äntligen har jag funnit en författare här
på Poeter.se som jag gillar (ÄLSKAR).

Hälsar
Bengt
2016-11-11

    ej medlem längre
Wow fantastiskt text!!! :)
2016-11-10

  Zandor
härligt...
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

clickcandy
clickcandy