Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ironin

Vem ska jag tacka
För mina tunga tankar
och sömnlösa nätter
Då ångesten vrider mig i sängen
tills morgonljuset tvingar upp mig

Vem ska jag visa min glädje
För att jag får känna smärtan
Och hur jävligt det är
Då sveket ger mig kramp
mellan hjärtat och maggropen

Vem ska jag älska
Och ösa med kärlek
Då vi inte längre kan älska
Och visa att vi vill
Hitta en väg tillbaka







Fri vers av clickcandy
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-11 20:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra skrivet om något så tungt!
Jag känner igen mig i min tidigare livssituation, nu en annan... Men snuddar vid dessa tankar som varit, ...
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

clickcandy
clickcandy