Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotlös

Hur ska jag veta
Om resan är slut
När jag inte ens vet
Vart jag ska

Hur ska jag säga
Om det känns rätt
När jag inte längre
Kan känna alls

Vi är två flämtande eldar
Som kippar efter syre
Och ser den andre
Sakta kvävas
Utan att ha
Något nytt att tillföra
För vi lever i vacuum
Som saknar materia
Där inga signaler når fram
Och vi har riktat oss
På autopilot
Åt ett annat håll

Om ett år från nu eller tio minuter
Kan jag inget lova
Inte ens mig själv
För nu är jag rotlös

Jag vacklar i vinden
Jag tvekar inför nästa andetag
Nästa steg kan bli det sista
Eller det första




Fri vers av clickcandy
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-19 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ber en bön för dig att det är det första
kram <3
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

clickcandy
clickcandy