Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reinkarnation

Snälla låt mig vila
I den mörka jorden
En fossil kolatom
Som väntar på att födas på nytt
I ett nytt medium
I ett nytt liv

Snälla låt mig vakna
Till en ny verklighet
Jag bär mina ärr som medaljer
Men såren är läkta nu
Mina vingar må ha fransiga kanter
Men det svarta är borta i mitt bröst
Och allt börjar om på nytt




Fri vers av clickcandy
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-11 19:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Reinkarnationen är en bluff.
När människans ande lämnar kroppen går den antingen till förtappelsen eller till himlen. Valet är vårt. Jesus är Den som gör skillnaden.
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

clickcandy
clickcandy