Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lager

Varje glömska en kniv
Varje tystnad en sten
Varje nonchalans en sorg
Varje besvikelse en smärta
Lägger sig runt mitt hjärta
Bäddar in
I ännu ett lager
som skydd
Så att nästa gång
Ska jag känna lite mindre
Och låtsas lite mer
Att allt är ok




Fri vers av clickcandy
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-25 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clickcandy
clickcandy