Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har alltid

Jag har alltid velat
Pröva dina läppars mjukhet
Din varma mun, din lena tunga
Alldeles precis intill
Med min så nära
Och låta dig komma in

Jag har alltid velat
Känna dina händers värme
Mot min längtande hud
Och fuktiga hetta
För att söka sitt mål
Över en kropp som aldrig tar slut

Jag har alltid velat
Ha dig precis så nära
som man kan vara en annan
Låta dig få vara just där
Och sedan krama ut
Våra kroppars lust

Jag har alltid velat
Fast aldrig låtit dig få veta
Säkert har du undrat
Men inte frågat
För en del saker mår bäst
i vårt hemliga rum




Fri vers av clickcandy
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-14 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clickcandy
clickcandy