Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderlek



Tumskruv
och Sydväst på

Varning för tjocka
På morgonen

Sedan snöhalka
framåt eftermiddagen.

Det har SMHI bestämt.

Kunde de inte tala om
den rätta V 75-raden.

Nu på Lördag endast
för mig.

När de ändå är i gång
Och håller på med
Analyserandet

man vet ju aldrig
Det kanske kan stämma

Någon nytta med järnskor
på jorden och springande
hästar ska man väl ändå
kunna ha.


Av experter uppåt
i det metereolgiskt blå

Och tänk vad mycket
Dyra julklappar man
då skulle kunna få ge bort.


I vått och torrt!


En sportbil till mig själv
Och en semester resa

Till morbror Alvar
som mest åker omkring på
åkrar och harvar åt andra

Så lantarbetare och S-demokrat
Han är! Det skulle vara nyttigt.

För honom att hoppa över
Skaklarna och se något
annat ibland.


Hallå SMHI
och Solvalla

"Here i come"

Med fru Fortuna
Rullande i famnen

Ger ni mig en Svenne
någonsin den stora chansen?






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-10 07:46



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ha, ha, ha - hoppas att du får svar från någon av de högre instanserna - dina motiv är ju rena som lammull och oskyldiga som frostnupna barnkinder, så finns det nån rättvisa i världen borde din önskan gå i uppfyllelse!!!
Och blir det riktig jackpot så vet jag en trevlig kille som sitter på jobbet just nu och har en liten rast med bara svart kaffe, trots att det är strålande väder utanför, och som gärna tar emot ett litet bidrag till fikabröd ; )
2016-11-11

    ej medlem längre
:))
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP