Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOVSÅNG TILL DIG


Idag vart det en
lovsång till Dig.
Min Frälsare och Läkare,
ja mycket mer.

Du finns i allt
det jag gör och tänker.
Låt livet bli ett
vittnesbörd.

I upp och ner-
gångar, när jag
kryper eller står upp-
rätt-stående inför Dig.

I kärleksfull sorg,
i sorgfull kärlek.
I kärleksfull glädje,
i glädjefull kärlek.

I livets höjdpunkter
och livsdalar.
I dödens väntrum
och smärtor.

Jag sjunger Dig
en lovsång,
för idag är frälsningens dag.
Du är mina fötters lykta.

Ett ljus är Du
på min stig.
Din nåd är ny
var morgon.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-11 15:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra och gott!
2016-12-01

  Jaseph
Goda ord. Jag gillar ordlekarna i fjärde och femte strofen!
2016-11-14

    ej medlem längre
Mycket fin lovsång till vår Herre och Frälsare!
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar