Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naken kom man in i denna världen och när man dör får man inte ta med sig någonting alls.


Förtrösta ej på pengar eller ägodelar

Den som sätter sin tillit till pengar blir snart besviken
Framgång i denna världen har dock förrädiska diken
Tryggheten kan försvinna på en liten millisekund
Allt du trodde du hade kan vara borta nästa stund
Förtröstar du på människor så kan du lätt bli lurad
Brottslingen går fri och den oskyldige blir inburad
Det är en galen värld vi lever i och värre blir det
Samhället byter nu skepnad på många olika sätt.

Det du ser som värdefullt är det du har i ditt hjärta
När du förlorar framtidshoppet drabbas du av smärta
Satsa därför på det enda som ju för evigt består
Om du tror på Jesus Kristus evigt liv du också får
Han ger dig kraft när du själv känner dig eländig och svag
Honom kan du lita på varenda natt och varje dag
Ingen kan någonsin ta ifrån dig din sanna Guds tro
Det bästa är att vi sedan i himlen hos honom får bo.




Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-11 20:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart, Maria!
Verkligen sant!
Amen!
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson