Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullkomlighetens äckliga baksida

man sa och tycktes veta
och oj vad jag vred mig
som i fosterställning
som jag skrattade
åt hennes dumhet
likt den grandiosa jag var
åt det försvinnande dumma
jag stod över
hon sa; jag tycker och tänker....
och det var ord inget innehåll
som jag alltid flöt över utan att se
det renaste av sanning och vatten
och hur skulden skrek inifrån
och hur jag aldrig kunde sluta gråta

och min gud
det görs varje dag
människa mot människa
mot
människa i
och av ännu
en människa





Fri vers (Fri form) av Urban Dafteke
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-11 23:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa ärliga människor kan vara påfrestande....tänker jag. Själv har jag varit en sanningsägare och det har kostat på...med åren har jag lärt mig att hålla tyst.
Smärtsamma ord att få veta....och så skulden på det. Så tänker jag när jag läser.
2016-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Urban Dafteke
Urban Dafteke