Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stjärnan från himlen till jorden. Bild Google.


Stjärnan

Den vackraste stjärnan är du
som blinkar på himmelen till
mig på jorden.
Stjärnan som är så ovanlig.
Jag känner största glädjen
i mitt hjärta.
Jag lyser upp till dig från jorden.
Avståndet är så stort men kärleken
når våra hjärtan ändå i eviga tider
var vi än är.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-12 10:12



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Vackra värmande råder.
2016-11-19

  Annie b'larsson VIP
Mycket fint!
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos