Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansiktsblind

Ibland
känner jag mig
ansiktsblind

- En vänlig blick
jag tror det är

Ett leende
- jag försöker ge

Men jag visste inte
vem det var

*

Vad var det för
ansiktsdrag?

Vän eller ovän
- svårt att se

För ibland
känner jag mig ansiktsblind




Fri vers av Exi
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-05-15 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi