Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland faller jag ihop och sen reser mig igen

Det är så mörkt
Ändå bländar ljuset mina trötta ögon
Det varma vattnet sköljer över kroppen
och tinar upp ömma muskler
Men jag blundar
Vill inte se
Vill inte gråta
Faller ihop på golvet
Tårar och vatten blandas
Skakar och hatar att hata
min kropp
Hatar min ångest
Stänger av kranen och låtsas
att inget hänt
Kliver ur och är
Den perfekta mamman igen
Den duktiga sambon
Med hjärtat på rätta stället
Jag låtsas
Jag ler
Jag blir arg för inget alls
Inom mig skriker jag
och hatar mitt hjärta
min längtan
och mitt självförakt




Fri vers av Jojo
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-12 21:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ofta det händer att man måste gå in i olika roller för att klara av sitt liv - och du beskriver det så väl.
"Kliver ur och är den perfekta mamman igen, Den duktiga sambon med hjärtat på rätta stället".
SNYGGT formulerat, med bra inlevelse!
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo