Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplyst




Månen med det starkaste sken
På 68 år! Se den.Känn den

Fråga inte varför den lyser nu
Och glänser

För dig. Dina ögon
För fred kärlek och förståelse!

Den lyser och glänser

Dess kraft skall vi känna
Och överleva vår egen ondska!

Tröstens moder om natten
som vakar över sitt barn.

Fråga inte,den lyser nu.

För oss om vi bara kan
Sluta slåss. ..

och börja förlåta!





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-13 18:43



Bookmark and Share


  Susanne Klint Martell
Åh vad fint ... Tröstens moder om natten
2016-11-15

  Stefan Albrektsson
Mmm, denna fascinerande pärla som stilla rullar över nattens sammet fascinerar verkligen - och likt allt som verkligen är existerar den utan rådbråka sig med frågan "varför?" Finemang!
2016-11-14

  Bossepoet från Österbotten
poesi med
bönens lyskraft
strålar ut från din
penna i upplyst natt
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP