Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

storm!

storm när vi flög över atlanten
de säger turbulens, men
storm, jo, det var storm
som genom en stor, underbar blomma
flög vi




Fri vers av med viss svårighet!
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-14 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!