Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det bara...

Nu har en hel del
av mina plagg blivit
alldeles för stora...

Men det är ju bara så
att en hel del människor
måste man ju bara smälta inför...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-15 17:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra......
2016-11-19

    ADI Nehlin
Lustigt, mina kläder tycks krympa med ålder. Förstår inte varför :-).
2016-11-16

  Solstrale VIP
Åh vilken söt... Sockersöt!
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt