Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MJUK ÄR DIN HUD


Mjuk är din hud
i svansar ditt hår
våra läppar vandrar
runt våra läppar
smakar.
Näsan tätt intill
doftar kinder, hals
och nacke,
dina bröst.
Kramas hårt,
du smeker mina händer,
jag kysser din panna.
Vi utforskar varandra.
Vi är nyfikna.
Ser livet i dig
en framtid med dig
gemensamma framsteg,
du och jag
vi
det är sant och bra.
Du är en gåva
himmelsk
du är len
mjuk
någon
'to lean on'
i brasans sken
i värmen
i ljuset.
Vi dansar
älskar
skrattar.
Vi har liv
vi lever
utvecklas som personer.
Kärlekens grund
ett fundament
det håller.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-16 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar