Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovårdat vilddjur

Lek med Elden
Och låt den fara
Torka bort tårarna
Koka saffransriset tills det kommer små gula fläckar på golvet
Lek med Satan
Ta en dans med demonerna
Lägg dig tidigt
Sov för fan
Glöm bort all skit




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-16 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP