Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal

Ett samtal i natten
Hög som flera höga hus
Det spekuleras och konspireras
Varför bytte hon namn just då?
Åhh vad jag blir trött på det här
Det eviga tjatet
Som jag hör ifrån lägenheten
Jag tror jag flyttar till Tokyo




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-16 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP