Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rasismens psykologi igen



vi är så känslomässigt dumma

vi tror att rasisten är nöjd
efter att landet tömts på utlänningar

ALDRIG SÅ, ALDRIG !

aldrig tar detta hat slut
eftersom det riktas och har riktats mot jaget
i stort sett hela livet

föräldrarna går fria
som alltid




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-17 21:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångadt om rasistens psykologiska inre
2016-11-18

  Bengt H VIP
Gillar att det är rakt, samtidigt som man får tänka lite. Och sen tänka igen.
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP