Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig från Mig

Jag vet
Att
Du vet

Förnimmelsen
Nu
säger mig
Allt

Du vet
Att
jag vet

Avståndet i alltet
Är
för oss
alltid nära

Jag vet
Att
du vet

Jag är
Inför
dig
Alltid
blottad

Du vet
Att
Jag vet

Kärlek är gränslös
I
sanningens
ord

Jag vet
Att
Du vet

Hymnen du sjunger
Skänker
trygghet
i mig

Du vet
Att
Jag vet

Dina vingar lyfter
strax
synligt
Osynliga
för mig

Jag vet
Att
Du vet

Mitt Leendet nu
säger
jag vet...




Fri vers av annatheresia
Läst 473 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-18 10:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet.
2017-03-26

    Ting69
Så vackert
2016-11-22

  Camelot
Härligt och svävande..
Bra!
2016-11-19

  Lars Hedlin
Underbart och levandes..Gillas mycket ;)
2016-11-19

  Peter Stjerngrim VIP
Tycker om detta flöde!
Till dig från mig ...,
vore en talande titel på detta flöde ...
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

annatheresia
annatheresia