Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sa Klick

Blick möter blick
Ler
Förstelnad
Rodnar
Med
Utsträckt hand
I
Hand
Värmer
Kroppen
Skälver
I ögonblicket
Smälter






Fri vers av annatheresia
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-13 17:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert :)
2017-05-18

  DavidM VIP
Väldigt fina rader.
2017-05-14
  > Nästa text
< Föregående

annatheresia
annatheresia