Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sörjer & saknar min älskade pappa som gick bort den 12/3


Sorgens VemodIga Bedjan

Vemodig är stunden
Är sekunder till minuter
Till hela timmar blir
hela långa dagen

Vemodig är jag
Är tom till känslan
Till hela mitt jag
Hela min själ




Fri vers av annatheresia
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-18 17:54



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Vacker är sorgen i sin vemod.
2017-03-24

  Lars Hedlin
Oerhört stark i toner om berör inom..kram
2017-03-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark samt kraftig välframförd från kontext

kram på dig
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

annatheresia
annatheresia