Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgstark

Osynligt!
Utifrån, ses ingenting annorlunda
Här!
Inom Rödmålad fasad, bärs fruktan
Starkt!
Obeständig i sammanhang, fast
Sällan!
Ses färgen flagna













Fri vers av annatheresia
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-25 18:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och i beröring!
2017-11-04

  Classico VIP
Gillar denna! :)
2017-10-25
  > Nästa text
< Föregående

annatheresia
annatheresia