Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I


VILSE


En andefattigdom
Snårig & hetsande
skådar ingen ände...
Välkommen Du,
mitt hjärta
Gör din tröst hörd!
Överrösta
Saknadens törst!
Efter det
VI, som förr
var Du &
Jag
söker nu
alena
mitt unika ego




Fri vers (Fri form) av annatheresia
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-14 22:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och beröring i själens djup
2017-10-08

  DavidM VIP
Rader som berör.
2017-09-15

  Bengt H VIP
Magiska ord. De trillar fram så naturligt utan att snubbla.
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

annatheresia
annatheresia