Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Står med kaffekoppen i hand, ser ut genom fönstret, blundar & låter mig omfamnas av solen...


I guldskimmer

Omfamnad
står jag här
stilla
andas jag
Nu
i stunden
skör
på tråd
Rörd
står jag här
omfamnad
i guldskimmer
ses
hoppet dansa
fram
tiden är
omfamnad
står jag här
tillitsfull























Fri vers (Fri form) av annatheresia
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-01 09:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Närvarande och starkt
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

annatheresia
annatheresia