Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLSAMMANS, FÖR EN STUND

Stjärnorna tindrar
I paradiset
Är jag nu
Vandrandes på regnbågens valv
Drömmen lindrar
I himmelska soldiset
Kommer du
Leende
Här, på regnbågens valv
Dina ögon skimrar
I drömmen, åter tu
För en stund, tillsammans
När kyliga vindar
Drar in, vaknar beviset
Med hjärtat itu




Bunden vers av annatheresia
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-03 15:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör inom...kram
2017-04-16

  DavidM VIP
Rader som berör.
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

annatheresia
annatheresia