Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I avsaknad av ett avtal





Fullkorns överkomligt
Reklamavtal saknas
Strömmen har kommit
Tillbaka flyter på i rätt
Riktning mot Östersjön
E posten är oläst
Snart smäller det har
Saida sagt hon kom in
I drömmen igen för andra
natten i rad.
Dumma tant.Har hon ingen
annan hon kan besöka!konstigt?
Men Hon måste gilla Hotell
Continental.Ryssen flyger in
Med plan i Syrien övar upp
sin militär, bombar skiten
Ur alla och envar och Jenkarna
kör med sin egen mordiska stil.
På sidan om tittar övriga
organistationer hjälplöst på
För att få tillstånd att komma in
Och rädda vad som räddas kan
Från surrande Tevebilder.
Och 9 timmar kvar tills
frukosten öppnar i matsalen.
Och det förbaskade reklamavtalet
som inte är klart än och kostymen
som blivit skrynklig bara skräp på
teven och slasktövädet utanför.
Med ostyriga drömmar
Som hotar innanför.
Någon vecka innan
Nobelpriset och Dylan
som inte kommer och tar
emot äran!
Äras den som äras bör
Men det blir ju inte Du
eller jag,fastän vi så gärna
vill.Ett dygn till i tillvarons
Mysterium som vi överlever
Tillsamans. Var och en för sig!
Så svårt att gnälla och klaga.
När Världen är i oordning
Ola la! Och kostymen som är så
*#~€¥?..Skrynklig . ..







Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-18 21:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
Som en egen version av Vintersaga av Ted Ström. Tycker om din rika text...innehållsrik. Och Saida minns jag från min ungdom i Norrbotten...spåkvinnan.
2016-11-19

  Stefan Albrektsson
Å, texten kastar sig handlöst in i alla invändiga väggar, höga tak & låga golv som finns, dunkar pannan paniskt mot världens ostyrighet. Och som om det inte var nog! Skrynklig kostym?!? Magsyran bubblar, trycket i tinningarna spänns, och Hasse Alfredssons röst ekar i huvudet: "Spik i foten!?!"
2016-11-19

  alicja lappalainen VIP
världens makrokaos har sin spegelbild i vårt liv. Tycker om det svarta humöret som glider genom raderna och fungerar som försvarsmekanism mot spleen

2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP