Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken natt

Ibland så kan jag vakna
om natten i stjärnors ljus
då är det dig jag saknar
i mitt tomma och tysta hus
tankarna går då som oftast
till dig som var min vän
du var mitt allt här i livet
ska du någonsin komma igen

Ibland så kan jag vakna
och minnas allt som det var
kan vi åter finna lyckan
på det jag söker ett svar
jag vet att vi gav varandra
en kärlek som var sann
allt för dyrbar att förlora
då när vi älskade varann

Ibland så kan jag vakna
och se din bild så skön
vacker som en blomma
med blad så ljuvligt grön
läpparna är framför mig
och jag önskar så en kyss
din doft är kvar i rummet
som du varit här helt nyss

Ibland så kan jag vakna
i en värld lång bort från här
och önska jag får tillbaka
tiden då du i mig var så kär
jag undrar hur det blev så
att allting bara kunde dö ut
men du bor här i mitt hjärta
en kärlek som aldrig tar slut

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 425 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-19 23:19



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Äkta kärlek
aldrig försvinner
den man ständigt
återfinner här och där
bara att göra ett, att
passa på att låta
minnena flyta
på så gott då... .. .
2016-11-21

  M.Eta
Vemodig men fin text om saknad käresta!
2016-11-20

  Karina"Kia"
En berörande dikt med vemod!
En stor förlust!
2016-11-20

    ej medlem längre
Helt underbar.. kärlek är hållbar, ge inte upp! Så bra fångat.
2016-11-20

  Ingrid Trolle
Underbar text till
en älskad person
2016-11-20

    sajo
Får en känsla då man läser texten med så skön rytm i att du fångar en saknad. Känns igen på något vis. Bra skrivet. Applåder.
2016-11-20

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
2016-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Vemod och längtan till kärleken, som oförståeligt tog slut, skriver du om på ett mycket berörande sätt.
2016-11-20

    ej medlem längre
En mycket fin text.
2016-11-20

  Niliboy
Fint om saknad kärlek!
2016-11-20

  Peter Olausson VIP
En fin dikt om kärlek och längtan
2016-11-20

  Solstrale VIP
Underbart! Fångades in!
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO