Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hört på nyheterna.


Sista sjukhuset i Aleppo

Luften finns kvar
även om väggar
fälls ihop

Aska täcker
jord
där ingen vill gå
men längtar hem

Den sista
andas sprängfylld
luft
sprider den till de som sörjer
i kvarglömda hus

Solen ritas av
från de som lämnar
det brända av stadens
gula sken

Ekot
av en eftervärld
som inte hörs
men viskas till de i ett ödelagt
hav




Fri vers (Fri form) av Sanla
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-19 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanla
Sanla