Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor till en begravd vid staty

Ett hus utan innanmäte, ett ståtligt pilträd, levande ohyra


I mina tankar målar jag med färger som är bleka


skymmer sikten med blicken från ovan


På mitt bord står liljekonvaljer som inte doftar


tomt, ett museum utan besökare




Jag tänker på mig själv med heroiska gudar


det kalla vattnet, floden Styx vid mina fötter


mor till en begravd vit staty, vårdslösa hundar


En ljummen trasa på min panna blir kall, utryckslös


stum som fågeln i skyn




Fri vers av Sanla
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-23 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanla
Sanla