Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Things Have Changed

Jag satt vid ett café och drack ett glas. Tänkte på Bob Dylan och var glad. För det är sant att allting är för jävligt och jag hade lärt mig att inte bry mig. Jag kunde, jag hade bemästrat det, efter långan tid.

Jag tänkte endast: för fan ett glas till. Det rann genom halsen och kändes skönt. Glaset klirrade så härligt när jag slog det i bordet. Jag tänkte endast: jag måste fly men vart.

Det var då jag kom att tänka på att jag alltid hade flytt. Jag var inte hemma någonstans. Det är skönt att inte behöva ta ansvar, bara driva.

Glasen var många nu på bordet och folk stirrade. Men jag brydde mig inte. Jag hade lärt mig hur man gör. Det hade tagit lång tid. Men nu slog det aldrig fel. Jag var framme. Alla älskade mig.

Alla älskade mig.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Bengt H VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-22 21:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det finns en gammal tecknad film med en man som dricker så mycket att han till slut dukar under på det viset att han får delirium och tänker sig hur han ger upp genom att krypa in i en flaska. Det är i alla fall vad filmen visar och det får man ju då tänka sig är vad som troligen sker. Förmodligen är den filmen tänkt att få tittaren att tänka att alkohol säkert är just en sådan vän. Den gjordes väldigt tidigt och saknar kanske just därför text. Det behövs säkert inte heller, bara budskapet går fram.
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP