Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"rättvisan är blind"


Domstolen




Saftigt fet dam
i solhatt och diamantringar

Begår mened.
Åker ej fast, är för hal!


Går ut. ..nedför trappan
halkar till,trampar snett.

Skrapar knät
och
stukar foten.

Haltar iväg med
sina nära och kära

Men med lögnen i behåll!





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-23 18:57



Bookmark and Share


  Shamandalie
Gillar den verkligen. Rak med humor och bevis på karman som slår tillbaka.
2016-11-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Stämde hon inte tingshuset för att hon halka i trappan ?
2016-11-28

  Petter Wingren
Rak dikt som ett reportage där språkdräktens kyla lyfter fram den angelägna hettan i innehållet. Lögnen, sveket, det stora hotet mot demokrati, rättvisa och förtroende. Lögnen, sveket spiken i civilisationens kista.
2016-11-25

  Mats Edin VIP
Halvtaskig karma
Skönt skrivet
2016-11-25

  Carl Mikael Fäldt
En ovanligt skarpsynt betraktelse!
2016-11-25

  Stefan Albrektsson
Hoppla! De fysiska lagarna dömde "skyldig!" och att halta iväg med lögn i behåll är ju också en boja.
2016-11-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja....Hon kom i alla fall undan med lögnen i behåll - Så man kan väl tala om en lycklig utgång ?

GILLAR MKT !!!
2016-11-24

  Bossepoet från Österbotten
Jo,jo
rättvisan segra.
Inte skratta!!!
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP