Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

kan den vara
rätt eller fel

jag vet bara
att den kommer

att vara
stor




Fri vers av Bengt VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-23 21:22



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
insiktsfull..
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP