Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diabolik

Jag kvävs av mitt nya andrum
Det finns inget som sluts ihop
I den inre cirkeln
När karman gått i baklås

O-M-M-A-Z-U-U-L

Viskandes afirmationer
Som halkar på själens is
Tar fäste mot rivjärnet
För att hitta ord i

W-O-R-D-F-E-U-D

 




Fri vers av Arvast
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-24 01:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det var sannerligen en klockren metafor! Osökt den bästa ... :) tusen tack!
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast